Mailing House

Vannak cégek a világon, akik csak irodát működtetnek egy adott országban, városban és rendszeres időszakonként a marketing anyagaikat el szeretnék juttatni a célközönséghez.

Ezek lehetnek célzott emberek, cégek, de lehetnek úgynevezett random jellegűek.

A célzottak, amikor a marketing anyagot egy adott adatbázis alapján becsomagoljuk, megcímezzük és átadjuk egy terjesztő  cégnek. Ez általában a posta, de mint tudjuk, vannak alternatív terjesztők is szép számmal.

A random, amikor az a feladat, hogy csomagoljuk hozzá valamilyen kiadványhoz ( pl. újság), majd azt eladják és így eljut az üzenet, de nem tudjuk pontosan, hogy kihez. (ezek az esetek döntő többségben valamilyen szóróanyagok)

Mi is a Mailing House?

mailing house

A mailing house egy olyan hely, ahol az arra szakosodott cég területet biztosít ezen marketing, reklám anyagok  tárolására.

Ha nem szeretnél erre a célra raktárt fenntartani, de szeretnél megfelelő technikai hátteret a marketing anyagok csomagolására, címzésére, szállítására…

Ha nem szeretnél a szaktudásról és az ehhez szükséges technikáról gondoskodni, de szeretnél profi szakmai tudást biztosítani a menedzselésre…

…akkor jó helyen jársz.

Ez egy olyan postázási tevékenység, ahol komplexen megoldjuk a feladat kivitelezési részét.

Neked csak annyi a dolgod, hogy diszponálsz  és kapcsolatot tartasz velünk.

Kérj ajánlatot, lépj kapcsolatba velünk ITT!