Direct Mail

Az irányított levél, azaz a levélreklám az egyik leghatékonyabb reklámeszköz. Egy direct marketing kampány segítségével elérhetsz fontos célokat: növelheted az eladásokat a már meglévő ügyfeleidnél, új ügyfeleket, üzleteket szerezhetsz, a korábban elhanyagolt ügyfélkapcsolatot újraélesztheted, kialakíthatod a vásárlói hűséget.

Egyéni és céges ügyfelek esetében is egyaránt alkalmazható.

mailboxA Direct levél legfontosabb eleme, hogy a megfelelő célcsoportnak küldjük ki!

Azonosítsd be a célközönséget. Meglévő ügyfeleket akarsz megcélozni, vagy újakat? Milyenek ők? Próbálj meg annyira belemenni a részletekbe, amennyire csak lehetséges. Nagyon fontos az, hogy ismerd a célközönségedet, ha sikeres direkt levél kampányt akarsz csinálni.

Állíts össze egy jó címlistát. A címlistának annyira a célpiachoz tartozónak kell lennie, annyira pontosnak kell lennie és annyira aktuálisnak, amennyire csak lehetséges.

Készítsd elő a listát. Nézd meg, hogy van-e a listában duplán cím és vizsgáld át, vannak-e elírások vagy címzési hibák.

 

Nagy tapasztalattal rendelkezünk Direct Mail kampányok lebonyolításában, már a kezdeti lépésektől a segítségedre vagyunk!

Vállaljuk nagymennyiségű adat rögzítését levélről, kérdőívekről, pályázati szelvényekről.

Ha már rendelkezel címlistával rendelkezésedre állunk az adatbázis építésben és menedzselésben. (duplikáció kiszűrés, adatbázis tisztítás, frissítés)

Elvégezzük a nyomtatási feladatokat, a DM levél megszemélyesítésén át a boríték címzésén keresztül az etikett nyomtatásig.

Vállaljuk nagymennyiségű  levél kézi borítékolását, a járulékos feladatokkal együtt, legyen az hajtás, etikett felragasztása, termékminta elhelyezése, stb., napi 25-30 ezres kapacitással.

Biztosítjuk a postázás feltételeit, vállaljuk a küldemények feldolgozását olyan rendszerben, amelyet a szállítód (posta ill. más szállító) elfogad, és amely szükséges az esetleges kedvezmények igénybevételéhez.

Biztosítjuk a postai szállítólevelet, a tértivevény, utánvételi lap megszemélyesítését, elkészítjük a postai feladójegyzéket és az általad megjelölt postára szállítunk.

Kérj ajánlatot, lépj kapcsolatba velünk ITT!