Termék és reklám csomagolás

2011. nov 21. :

Termék és reklám csomagolás

Te csak karácsonykor csomagolj, a többit mi intézzük!

Ajándék– és egységcsomag készítés a feladat? A csomagolás tervezésétől, a megvalósításon át, a kiszállításig segítünk Neked!

Lehet az kozmetikai, háztartási, nyomdai, gépipari vagy ruházati termék, Neked nincs más dolgod, mint elmondani az elképzelésedet, a többi a mi dolgunk. Beszerezzük a szükséges csomagolóanyagokat, elkészítjük a csomagolást, előkészülünk a postai vagy más szállításokra, az adott előírásoknak megfelelően. A csomagolt termék nem csak esztétikailag néz ki jobban, a csomagolás védelmet nyújt, figyelemfelkeltő és információközlő is.

Nézzünk milyen lehetőségek közül választhatsz: 

Használhatunk papír dobozokat, a megfelelő méret kiválasztásában és a beszerzésben is segítségedre vagyunk.

Elvégezzük a mellékletek behelyezését, reklámanyagok, termékminták beragasztását pl. szilikonpöttyel, illetve bármilyen egyéb, a csomagoláshoz kapcsolódó feladatot.

Amennyiben a csomagolt küldemény postai forgalomba kerül, az általad megadott adatbázisból öntapadó etikettre postai címet nyomtatunk és a postai előkészítés után elvégezzük a feladást.

A zsugorfóliázás hőre zsugorodó fóliával történik. A technológia segítségével teljesen zárt, termékre feszülő, esztétikus csomagolást kapunk. Párosíthatunk termékeket, használhatjuk egyedi és gyűjtőcsomagolásra. Népszerű csomagolási forma, mivel ez a módszer a termékek rögzítése mellett védelmet is nyújt.

Néhány termék, amivel eddig dolgoztunk: Tusfürdők, DVD-k, társasjátékok, könyvek, kiadványok, kozmetikai szerek, kártyapakli, szórólapok és még sok más.

A bezacskózástól a termékek szebbek, tisztán tarthatóak, védelmet kapnak. Legyen szó bármilyen típusú, méretű zacskóról, mi beszerezzük az igényeidnek megfelelőt.

Néhány lehetőség: önzáródó (lezárható, simítózáras) tasak, piskótafüles táska, polietilén zacskó (PE tasak).

Komissiózás tulajdonképpen a termékek szétcsomagolása, az általad megadott lista szerint. Ez lehet a nálunk tárolt termékekből is, de akár az általunk elvégzett kötészeti munka csomagolása. Ezt a szolgáltatást olyan esetekben kérik tőlünk, amikor a megrendelt munkát még kiosztják különböző egységekre. Jellemzően viszonteladóknak, illetve promóciós termékek esetén területi képviselőknek. Ügyfeled igényeinek megfelelően elvégezzük a szétcsomagolást, így a leszállítást követően, nincs más dolga, mint szétosztani.

A promóciós anyagokat, nyomdai termékeket tárolhatod is nálunk, hogy amikor szükséges azonnal elkezdhessük a csomagolást. Az elkészült munkákat le is szállítjuk Neked, legyen szó postára szállításról, a címzett otthonába, vagy munkahelyére történő kézbesítésről. A távolság nem akadály, vállalunk budapesti, országos és külföldi szállítást is.

Fontos számunkra a szállítási határidők pontos betartása is, ezért saját járműveink mellett, ha szükséges, megbízható szállítmányozási vállalkozók állnak rendelkezésünkre.

Kérj ajánlatot, lépj kapcsolatba velünk ITT!

Kapcsolódó bejegyzések

Oszd meg!

Szólj hozzá!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>