Hírlap, nyomtatvány fóliázás

2011. nov 21. :

Hírlap, nyomtatvány fóliázás

A fóliába csomagolt kiadványok , magazinok esztétikus, minőségi hatást keltenek, emellett jelentős előnyökkel rendelkeznek csomagolás nélküli társaikkal szemben.

A fólia csomagolás igényes megjelenésével kelendőbbé teszi a terméket és védi az esetleges sérülésektől is. Alkalmazása nélkülözhetetlen termékminták, inzertek elhelyezése esetén, azonban a fóliába csomagolt kiadványok reklámtermékek és ajándéktárgyak nélkül is népszerűbbek, mint csomagolatlan társaik.

Vállaljuk hírlapok kiadványok, prospektusok kézi és gépi fóliázását, amelyhez rendelkezésünkre áll 2 db Mailbag csomagológép 1000 db/óra/ gép teljesítménnyel.

Akár egyszerre több kiadvány csomagolunk, több műszakban, hogy az ügyfeledhez a kért termék mindig pontosan jusson el.

A termékminták, reklámanyagok, ajándéktárgyak nyomdatermékekhez való hozzácsomagolásában rugalmas választási lehetőségeket kínálunk:

Inzertek elhelyezése kötött és kötetlen helyre(behúzás), inzertek, termékminták beragasztása (szilikon pöttyel, visszaszedhető vagy fix ragasztással).

Az újságokra pántot készítünk, ami nem csak figyelemfelkeltő, de remek reklámfelület is.

Amennyiben a fóliázott kiadvány postai feladásra kerül, az általad megadott adatbázisból öntapadó etikett matricára postai címet nyomtatunk és felragasztjuk az újságra. (címkézés)

A csomagolás végeztével pedig pántolással a postai feladásnak illetve egyéb szállítási elvárásoknak megfelelően előkészítjük a kiadványokat a szállításra.

Az inzertek, termékminták, ajándéktárgyak tárolására se legyen gondod, a felhasználásig vállaljuk a raktározásukat.(pufferolás)

Kérj ajánlatot, lépj kapcsolatba velünk ITT!

Kapcsolódó bejegyzések

Oszd meg!

Szólj hozzá!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>